Basisverzekering Amersfoortse 2014

Iedereen die in Nederland woont of werkt moet een basisverzekering hebben. Dit basispakket dekt de standaardzorg van bijvoorbeeld huisarts, ziekenhuis of apotheek. De Rijksoverheid beslist wat er in het basispakket zit.

De Amersfoortse basisverzekering dekt de meest voorkomende medische kosten. Daarnaast kunt u zich aanvullend verzekeren voor kosten die niet in het basispakket zitten.
Kijk hier wat er in 2014 binnen de dekking van het basispakket valt >>.

Eigen risico 2014

Het eigen risico voor 2014 is door de overheid vastgesteld op € 360,-. U kunt ook kiezen voor een hoger eigen risico. Dan krijgt u korting op de premie.

Voordelen basisverzekering van De Amersfoortse

 • Snel de juiste zorg
  De verpleegkundigen van Managed Care hebben jarenlange ervaring binnen de ziekenhuiswereld. Zij zijn precies op de hoogte van wat er speelt in de zorg. Binnen 24 uur geven zij antwoord op uw zorgvraag. Ook doen zij aan wachtlijstbemiddeling. Dat scheelt u vaak 3 tot 6 weken. Zo krijgt u snel de juiste zorg!
 • Vrije keuze van zorgverlener
  U kiest altijd zelf naar welke huisarts, apotheek of ziekenhuis u gaat. Natuurlijk kiest u bewust voor kwaliteit, zodat de beste zorg gegarandeerd is. Gaat u naar een zorgverlener waarmee er geen contract is? Dan betaalt de Amersfoortse hetzelfde bedrag dat zij maximaal zouden betalen aan een gecontracteerde partij.
 • Minimaal 8% collectiviteitskorting
  Sluit u zich aan bij (uw bestaande) collectiviteit? Dan krijgt u minimaal 8% korting!
 • Online declareren
  Met een zorgverzekering van De Amersfoortse regelt u alle zorgzaken online. Snel, gemakkelijk én veilig!

Kijk welke verzekering bij u past>>          Bereken nu uw premie online>>